marlous oosting


angeres Marlous Oosting kan haar geluk niet op laat ze ons weten. Haar nieuwe single “Liefde van mij leven” wordt zeer goed ontvangen door de radio zenders in Nederland en België en ook haar videoclip wordt zeer goed bekeken op YouTube binnen één week al bijna 55.000 keer. Op haar Facebookpagina laat ze dan ook weten dat ze zeer dankbaar en trots is op dit resultaat.

Zwanger
Naast dat de single goed loopt kon de zangeres dinsdagavond nog meer goed nieuws bekend maken “Ik ben zwanger!” vertelde ze in het SBS6 programma Shownieuws. Het heeft lang geduurd zo’n 7 jaar via het IVF traject en nu is Marlous eindelijk zwanger en wel van een tweeling. Zelf hadden ze gedacht dat het twee meisjes zouden worden, maar tijdens de laatste echo was al te zien dat het twee jongetjes zijn. Over de namen zijn Marlous en haar partner nog niet uit, wel zijn we daar druk mee bezig.

Geboren in 1988
Marlous is geboren in 1988 en kreeg landelijke bekendheid met haar eerste single “Als hij ’s nachts piano speelt’. In 2010 werd Marlous voorgedragen door Corry Konings voor het Nationale Songfestival wat resulteerde in een prachtige uitvoering van het nummer, Shalalie shalala ik ben verliefd”. Verder scoorde Marlous nog met de singles “Je zeurt te veel”, “Ik spreid nu mijn vleugels uit” en “Verboden liefde”.

Vanaf 10-jarige leeftijd zong Oosting in een kinderkoor. Ze deed in 2005, op 17-jarige leeftijd, mee aan de derde editie van Idols. Ze kwam niet verder dan de theaterronde.

In 2009 werd de single “Jij alleen jij” uitgebracht. Dit nummer is geschreven en gecomponeerd door Frank van Etten en Adriaan Hoes. Met deze single werd de 67ste positie in de Single Top 100 bereikt. De opvolger “Ik spreid nu mijn vleugels uit” bleef maar een week in de hitlijst.

Oosting was een van de vijf deelnemers aan het Nationaal Songfestival 2010 op 7 februari 2010, waar ze het liedje Ik ben verliefd (Sha-la-lie) zong. Ze werd echter niet gekozen. In mei 2011 bracht Oosting een album uit met een aantal nieuwe nummers, waaronder Vannacht van jou gedroomd. Bij de cd zit een bonus-dvd met clips en de “real life”-soap van Oosting. Marlous kwam in april 2012 met haar album Verslaafd aan muziek.

Op 12 april 2013 zong Oosting mee in de 3e TV-show van Bloed, Zweet & Tranen met het lied Een roosje, m’n roosje, een Nederlandstalige bewerking en cover van Jud Strunk (1973). In 2015 was Oosting te zien in het RTL 5 programma Shopping Queens VIPS, ze eindigde op de tweede plek.